Ponta: Predoiu nu va fi propunerea la Ministerul Justiţiei, în acest moment politic nu-l voi propune ca ministru

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la finalul şedinţei USL, că nu ia în calcul să îl propună pe Cătălin Predoiu pentru poziţia de ministru al Justiţiei, în actuala conjuctură politică.

453 afișări
Imaginea articolului Ponta: Predoiu nu va fi propunerea la Ministerul Justiţiei, în acest moment politic nu-l voi propune ca ministru

Cătălin Predoiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ponta a fost întrebat dacă ia în calcul desemnarea lui Cătălin Predoiu pentru a ocupa funcţia de ministru al Justiţiei.

"Nu, domnul Predoiu nu îl voi propune. Am o părere pe care mi-am exprimat-o despre domnia sa, însă în acest moment, din punct de vedere politic, nu. Nu va fi dânsul propunerea", a răspuns premierul.

El a mai precizat că va face nominalizarea în intervalul de 45 de zile, cât deţine interimatul la ministerul Justiţiei.

În ceea ce priveşte programul de audiere a propunerilor pentru funcţiile de procurori şefi, Ponta a menţionat că joi va participa la şedinţa CSM, unde va ridica acest subiect, iar până în acel moment vor fi depuse toate documentele candidaţilor pentru cele şase funcţiile de conducere din parchete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici