Ponta: Presa a scris despre Consiliu doar ca "ultima bătălie" sau "ultima frontieră"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la începutul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că problemele serioase ale partidului nu au fost reflectate de presă, care a tratat Consiliul Naţional în termeni precum "ultima bătălie".

18 afișări
Imaginea articolului Ponta: Presa a scris despre Consiliu doar ca "ultima bătălie" sau "ultima frontieră"

Ponta: Presa a scris despre Consiliu doar ca "ultima bătălie" sau "ultima frontieră" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a spus, la începutul CExN, care precede Consiliul Naţional, că lucrurile "foarte serioase" şi "foarte importante" dezbătute de liderii partidului nu au fost reflectate de presă, care s-a rezumat la cursa pentru preşedinţia Consiliului Naţional, la care candidează Gheorghe Nichita şi Adrian Năstase.

"Din păcate pentru noi, problemele foarte serioase şi importante pentru noi nu prea au reuşit să ajungă dincolo de această sală, am văzut că singurul lucru care contează este fie ultima bătălie, fie ultima frontieră. (...) O să vă rog să ne vedem de treburile noastre, să vorbim de ce este important pentru partid, pentru electoratul nostru şi pentru ţară în această perioadă", a afirmat el.

Mai mulţi lideri de organizaţii au sosit cu întârziere la CExN, Ponta afirmând că au "scuza timpului cu totul şi cu totul neaşteptat".

Comitetul Executiv Naţional va stabili, printre altele, şi şefii departamentelor PSD şi va lua în discuţie unele propuneri de modificare a Statutului, în eventualitatea organizării unui nou congres în toamnă.

Consiliul Naţional al PSD urmează să se reunească joi, de la ora 15.00. La această reuniune urmează să fie ales, prin vot secret, preşedintele CN, funcţia fiind disputată de Adrian Năstase şi Gheorghe Nichita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici