Ponta: Primul candidat al ProRomânia pentru Parlamentul European va fi Corina Creţu

Fostul premier Victor Ponta a anunţat luni că primul candidat pe lista partidului ProRomânia la alegerile europarlamentare din 26 mai va fi comisarul european Corina Creţu. Ponta a mai spus că, deşi va candida şi el, nu va renunţa la mandatul de deputat pentru unul de europarlamentar.

311 afișări
Imaginea articolului Ponta: Primul candidat al ProRomânia pentru Parlamentul European va fi Corina Creţu

Ponta: Primul candidat al ProRomânia pentru Parlamentul European va fi Corina Creţu

"Primul candidat al ProRomânia pentru Parlamentul European va fi Corina Creţu, eu voi fi pe listă, pentru că avem încă o muncă politică de dus, de legat numele nostru de ProRomânia. Voi fi pe listă, dar nu merg la Parlamentul European pentru că nu consider important, consider foarte important, dar cred că este mai mare nevoie de mine în Parlamentul de la Bucureşti, iar criteriile pe care noi vom face lista pe care practic, Corina o deschide alături de mine, nu este un criteriu politic, ci un criteriu de competenţă", a declarat Victor Ponta.

De asemrnea, acesta a mai adăugat faptul că persoanele care vor să candideze din partea ProRomânia "trebuie să fie oameni care au deja experienţă pe plan European,(...) oameni care nu merg acum la Bruxelles sau la Strassborg să înveţe pe unde e intrarea, pe unde sunt birourile, ci oameni care deja au un cuvânt de spus, care pot să meargă în comisiile de specialitate, care pot să meargă în grupuri, care pot să facă rapoarte şi care pot să se bată pentru România, dar şi pentru Europa".

Comisarul european Corina Creţu a declarat de asemenea că a informat deja Parlamentul şi Comisia Europeană că va participa la alegerile europarlamentare pe lista ProRomânia.

"Deja eu am informat Comisia Europeană, am informat Parlamentul European şi preşedintele Comisiei Europene că voi candida pe lista din cadrul ProRomânia", a declarat comisarul european Corina Creţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici