Ponta: Procotolul USL pe Bucureşti se va semna zilele viitoare

Preşedintele PSD,Victor Ponta, a declarat, luni, că în zilele următoare protocolul Uniunii Social Liberale la nivelul organizaţiilor PSD şi ACD Bucureşti va fi semnat.

25 afișări
Imaginea articolului Ponta: Procotolul USL pe Bucureşti se va semna zilele viitoare

Ponta: Procotolul USL pe Bucureşti se va semna zilele viitoare (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a evitat să comenteze afirmaţiile făcute de preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, care a spus că protocolul nu a fost semnat întrucât la PSD Bucureşti "nu e teren solid", referire la votul dat de trei consilieri PSD la bugetul propus de PDL.

Ponta a spus că protocolul USL pe Bucureşti se va încheia "în zilele următoare", cel mai probabil după votul din Consiliul General asupra bugetului.

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a declarat, duminică, la Europa FM, că USL nu a fost constituită la nivelul Capitalei pentru că nu s-a găsit la PSD "terenul solid necesar unei construcţii solide", el reproşând social-democraţilor votul alături de PDL legat de bugetul oraşului.

"Consilierii PSD au votat alături de cei ai PD modificările aduse bugetului de PD, pentru că au făcut un troc pe spatele bucureştenilor şi a proiectelor mari, ca să se finanţeze nişte lucrări de reabilitarea a unor străzi din Sectorul 5, pe banii bugetului municipalităţii", a spus Chiliman.

El a menţionat că USL nu a fost constituită încă la nivelul Bucureştiului pentru că nu a gasit la PSD "terenul solid necesar unei construcţii solide".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici