Ponta: PSD are mai puţine înţelegeri locale cu PDL decât are PNL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că formaţiunea sa are mai puţine înţelegeri pe plan local cu PDL decât are PNL, el precizând că PSD va susţine, la nivelul administraţiei locale, formarea de majorităţi cu liberalii sau cu alte formaţiuni împotriva PDL.

12 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD are mai puţine înţelegeri locale cu PDL decât are PNL

Ponta: PSD are mai puţine înţelegeri locale cu PDL decât are PNL (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Orice Consiliu Local sau Consiliu Judeţean în care poate funcţiona o majoritate PSD-PNL sau cu alte partide împotriva PDL, noi o vom susţine. Sunt foarte puţine situaţiile în care PSD să aibă înţelegeri pe plan local cu PDL, sunt mai multe în care colegii de la PNL sunt la guvernarea locală alături de PDL", a spus Ponta.

El a arătat că obiectivul principal al colaborării pe plan local între PSD şi PNL ţine de oprirea sau dezvăluirea către public a corupţiei, a cheltuirii iresponsabile a fondurilor publice şi a îndreptării acestora către aleşii PDL.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că discuţiile dintre social-democraţi şi liberali au ca obiectiv o mai bună colaborare la nivel local între cele două formaţiuni, referitoare la structurile administraţiei locale - primării şi consilii judeţene. El a precizat, în acest sens, că în cadrul întâlnirii dintre social-democraţi şi liberali, din 16 august, s-a căzut de acord să se analizeze situaţia din fiecare judeţ, pentru a se vedea dacă se pot face majorităţi în consiliile judeţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici