Ponta: PSD-iştii care încă se roagă de liberali au atitudine de pierzători

Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că acei membri ai partidului său "care încă se roagă de liberali au atitudine de pierzători", fiind aceia care "nu sunt în stare să câştige niciodată singuri alegerile".

53 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD-iştii care încă se roagă de liberali au atitudine de pierzători

Ponta: PSD-iştii care încă se roagă de liberali au atitudine de pierzători (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Oradea, că partidul său trebuie să se repoziţioneze faţă de PNL, în sensul că trebuie să câştige singur alegerile şi să guverneze tot singur.

"Consider că PNL este singurul partid cu adevărat de dreapta din România, consider că trebuie să fie principalul nostru competitor, dar cred că PSD va putea să câştige alegerile singur şi să guverneze singur, cu un guvern şi un program social-democrat", a spus Ponta.

De asemenea, el a apreciat că membrii PSD nu trebuie să mai facă înţelegeri pre-electorale cu alte partide şi că doar acei social-democraţi care nu sunt în stare să câştige alegerile recurg la asemenea înţelegeri.

"PSD-iştii care încă se roagă de liberali au atitudine de loseri (pierzători, n.r.). Sunt cei care nu sunt în stare să câştige niciodată singuri alegerile", a afirmat Ponta.

El a adăugat că, atâta vreme cât el va fi liderul partidului, PSD nu va încheia alianţe pre-electorale.

"Acesta va fi obiectivul PSD sub conducerea mea: dacă nu suntem în stare sau nu vrem să câştigăm alegerile sau vrem să vindem dinainte locuri şi alte lucruri de genul acesta, nu sunt eu preşedintele pentru aşa ceva", a conchis Ponta.

Liderul PSD, Victor Ponta, a participat, joi seară, la Conferinţa Judeţeană a PSD Bihor, organizată pentru alegerea unei noi conduceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici