Ponta: Reacţia lui Voinescu seamănă cu a lui Goebbels şi a propagandiştilor lui Mussolini

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că reacţia deputatului PDL Sever Voinescu, de pe blogul personal, la criticile sale seamănă cu cea a lui Goebbels sau a propagandiştilor lui Mussolini, el apreciind că Voinescu a devenit un politician de extremă dreapta, demagogic şi neserios.

27 afișări
Imaginea articolului Ponta: Reacţia lui Voinescu seamănă cu a lui Goebbels şi a propagandiştilor lui Mussolini

Ponta: Reacţia lui Voinescu seamănă cu a lui Goebbels şi a propagandiştilor lui Mussolini (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Reacţia lui Voinescu seamănă cu reacţia lui Goebbels şi a propagandiştilor lui Mussolini. Regret faptul că un politcian de dreapta, care promitea să fie un politician de viitor, se dovedeşte un politician de extremă dreaptă, din ce în ce mai demagogic şi din ce în ce mai neserios", a spus Ponta.

El a arătat că Voinescu ar fi trebuit să explice pe blog de ce nu au mai avut loc, la mitingul de protest de miercuri, violenţele pe care le anunţa cu satisfacţie.

Totodată, Ponta l-a ironizat la Voinescu, susţinând că acesta s-a înşelat dacă s-a gândit să creeze dezordini în România doar cu Marcel Hoară, implicat în singurul incident de la mitingul de protest de miercuri.

"Îmi pare rău că nu a scris pe blog de ce n-au fost violenţele alea pe care le anunţa cu atâta satisfacţie. Dacă domnul Voinescu s-a gândit să creeze dezordini în România doar cu Hoară, s-a înşelat", a spus Ponta.

Deputatul PDL Sever Voinescu scrie, pe blogul său, că liderul PSD Victor Ponta, "în sufleţelul său robust şi roz", adoră comunismul, dar în prestaţia politică "pare a fi mai mult decât un comunist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici