Ponta refuză să spună unde e făcută fotografia prezentată pe Facebook ca avertisment pentru Dragnea. Liderul PSD ar fi înţeles mesajul

Victor Ponta a refuzat, miercuri, să dea explicaţii în legătură cu o fotografie postată pe Facebook, în care apare alături de Liviu Dragnea, George Maior şi Mircea Duşa, poză despre care fostul premier a spus că a publicat-o ca un avertisment pentru liderul PSD.

11207 afișări
Imaginea articolului Ponta refuză să spună unde e făcută fotografia prezentată pe Facebook ca avertisment pentru Dragnea. Liderul PSD ar fi înţeles mesajul

Ponta refuză să spună unde e făcută fotografia prezentată pe Facebook ca avertisment pentru Dragnea

"Mesajul meu a fost următorul şi de altfel o să iau şi cuvântul, în numele Pro România, în Parlament şi o să spun de ce acest Guvern nu îşi face treaba. A fost un mesaj pe care domnul Dragnea l-a înţeles, ca dovadă că nu prezidează azi şedinţa de plen, el vorbea despre statul paralel, dar era perpendicular să intre în statul paralel. E bine dacă nu mai încearcă să ne prostească cu chestia asta şi să vorbească despre problemele de guvernare", a declarat, miercuri, fostul premier Victor Ponta, la Parlament.

Întrebat unde a fost făcută poza, Victor Ponta a răspuns: "Întrebaţi-l pe el, că ştie bine. Nu vreau să vă zic. Mesajul meu era pentru Dragnea", precizând că preşedintele PSD face un joc politic.

Victor Ponta a prezentat, marţi seară, pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alătură de liderul PSD, Liviu Dragnea, fostul şef al SRI, George Maior, şi fostul ministru al Apărării, Mircea Duşa.

"Asa ca m-am decis sa prezint o fotografie - avertisment pentru Dragnea ( stie el ca mai am multe / stiu ca va intelege mesajul meu, stiu ca moare de frica celor de care a spus ca nu ii este frica , si ii cer ca maine sa ne lasesa discutam in Parlament despre problemele guvernarii fara sa isi mai puna Propaganda sa ne intoxice cu marota “Statului Paralel”", a scris Ponta pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici