Ponta: S-a dat ordin politic de la Băsescu şi Morar în cazul lui Nicolescu; vinovaţii să plătească

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a venit, joi seară, la Spitalul Floreasca, pentru a-l vizita pe preşedintele CJ Argeş, declarând presei că în cazul lui Constantin Nicolescu s-a dat ordin politic de la Traian Băsescu şi Daniel Morar şi menţionând că vinovaţii vor trebui să plătească.

35 afișări
Imaginea articolului Ponta: S-a dat ordin politic de la Băsescu şi Morar în cazul lui Nicolescu; vinovaţii să plătească

Ponta: S-a dat ordin politic de la Băsescu şi Morar în cazul lui Nicolescu; vinovaţii să plătească (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Am venit să-i spun în primul rând să reziste. Sunt o mulţime de oameni alături de el. Şi am venit să-i spun că cei care au comis o nedreptate vor da socoteală", a declarat preşedintele PSD.

Ponta a menţionat că dacă s-ar fi respectat legea, Constantin Nicolescu s-ar fi aflat acasă, sănătos. El a precizat că se referă la legea potrivit căreia un om poate fi judecat în libertate dacă nu reprezintă pericol public.

Liderul PSD a spus că este clar că în cazul lui Nicolescu s-a acţionat la ordinul politic al preşedintelui Traian Băsescu şi al şefului DNA, Daniel Morar, şi că cei doi "trebuie să plăteasca pentru ce ne fac şi pentru că încalcă legea".

El a adăugat că speră ca strarea de sănătate a preşedintelui CJ Argeş să se îmbunătăţească.

Preşedintele PSD a plecat de la spital după aproximativ 20 de minute, însoţit de deputatul PSD Nicolae Bănicioiu.

Constantin Nicolescu a fost transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde i s-au făcut primele investigaţii după ce a suferit atacul de cord, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. Ambulanţa a ajuns la Spitalul Floreasca în jurul orei 21.30, preşedintele CJ Argeş fiind scos pe targă şi preluat de un echipaj medical.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este conştient, dar are dificultăţi în a pronunţa cuvintele, iar examenul neurologic va arăta dacă a suferit un accident vascular cerebral, a declarat, joi seară, Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca.

Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, fost parlamentar PSD de Argeş, l-a aşteptat pe preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti, menţionând că speră ca starea de sănătate a acestuia să se amelioreze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici