Ponta: Scandalul făcut de PNL poate avea ca efect oprirea fondurilor europene

Preşedintele PSD Victor Ponta a susţinut, luni, în debutul şedinţei BPN, referindu-se la moţiunea simplă depusă de PNL pe tema absorbţiei fondurilor europene, că "scandalul non-stop" făcut de liberali poate avea ca efect negativ, la Bruxelles, oprirea fondurilor europene.

331 afișări
Imaginea articolului Ponta: Scandalul făcut de PNL poate avea ca efect oprirea fondurilor europene

Ponta: Scandalul făcut de PNL poate avea ca efect oprirea fondurilor europene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Există un singur efect negativ: scandalul non-stop făcut de PDL-PNL, la Bruxelles poate să ducă la ideea că românii acolo se ceartă, e rău că le-am dat fonduri europene, mai bine le oprim din nou, cum le opriseră în 2011", a spus Ponta.

El a arătat că moţiunea PNL este "demagogică", în condiţiile în care gradul de absorbţie a crescut în guvernarea comună cu PNL.

"Vreau să arătăm foarte clar demagogia moţiunilor pe fonduri europene, pe lângă faptul că nu are fundament. Am preluat în 2012 cu 7% absorbţie, suntem la 55%, dar am şi guvernat împreună. Adică împreunăcu liberalii am reuşit aceste succese, chiar dacă acum ne critică pentru ele", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici