Ponta se întâlneşte cu grupul PSD din Senat, Geoană nu e prezent

Preşedintele PSD, Victor Ponta, se întâlneşte, luni, la ora transmiterii acestei ştiri, la Senat, cu reprezentanţii grupului parlamentar social-democrat, el delarând că a dorit să aibă o discuţie cu senatorii partidului, în noua sa calitate, de preşedinte al PSD.

22 afișări
Imaginea articolului Ponta se întâlneşte cu grupul PSD din Senat, Geoană nu e prezent

Ponta se întâlneşte cu grupul PSD din Senat, Geoană nu e prezent (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Vă spun de pe acum că nu discutăm nimic extraordinar. Am venit să mă salut cu colegii mei senatori încă o dată, în noua calitate şi să vedem ce treabă avem de făcut", a spus Ponta.

Întrebat dacă cravata de culoare violetă pe care o poartă este simbolică, Ponta a glumit, spunând că nu a vrut să o poarte la Congres, aşa că o poartă acum.

La începutul întâlnirii cu senatorii PSD, Ponta a spus că le mulţumeşte tuturor senatorilor care au fost la Congres, indiferent cum au votat.

"Am nişte mulţumiri speciale la câteva dintre persoanele aflate aici, la masă, dar o să le transmit în particular", a ţinut să spună Ponta.

El a menţionat că atmosfera de la Senat nu e diferită de cea de la Camera Deputaţilor şi că îşi doreşte să schimbe şi atmosfera şi speranţele şi ceea ce au de făcut.

"Îmi pare rău dacă s-a mai eliberat vreun scaun pe la dumneavoastră, dar pe de altă parte sunt mulţi alţii care vor veni alături de noi şi vor compensa în mod sigur pe cei care au plecat", a mai spus preşedintele PSD.

Viceliderul grupului PSD, Cosmin Nicula, l-a asigurat pe Victor Ponta de toată colaborarea senatorilor pe linie politică şi administrativă, la nivelul Parlamentului.

"Vă asigur că vom face opoziţie constructivă la nivelul Senatului şi vom şi o forţă puternică, care să se audă din ce în ce mai des ca alternativă la ceea ce se întâmplă astăzi din punct de vedere politic, social, la nivelul ţării", a mai spus Ponta.

La întâlnirea cu Ponta, Mircea Geoană nu este prezent.

Victor Ponta a fost ales preşedinte al PSD, la Congresul extraordinar de sâmbătă, la o diferenţă de 75 de voturi faţă de Mircea Geoană.

Geoană deţine funcţia de preşedinte al Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici