Ponta şi-a amintit, lângă Iohannis, cum participa cu Băsescu la acţiuni MApN: Atmosfera era mai rece

Premierul Ponta şi-a început discursul la ceremonia de predare-primire a funcţiei de şef al SMG amintindu-şi de preşedintele Băsescu şi de faptul că atmosfera a fost "rece" când a participat cu acesta la bilanţul MApN, remarcând că acum, în prezenţa lui Iohannis, lucrurile sunt "mult mai călduroase".

1168 afișări
Imaginea articolului Ponta şi-a amintit, lângă Iohannis, cum participa cu Băsescu la acţiuni MApN: Atmosfera era mai rece

Victor Ponta si Klaus Iohannis (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Ultima dată când ne-am văzut aici cu reprezentanţii tuturor armelor era o atmosferă mult mai rece din toate punctele de vedere. Mă bucur că, azi, lucrurile sunt mult mai călduroase", a spus Ponta, prezent alături de preşedintele Klaus Iohannis la sediul Ministerului Apărării, pentru ceremonia de predare-primire a funcţiei de şef al Statului Major General (SMG).

În luna martie a anului trecut, premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu au participat la bilanţul activităţii pe anul precedent a Ministerului Apărării Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici