Ponta şi Geoană nu cred că va fi un al doilea tur pentru alegerea preşedintelui PSD

Mircea Geoană şi Victor Ponta au schimbat câteva cuvinte, sâmbătă seară, în faţa locului amenajat pentru votarea noii conduceri a PSD, cei doi candidaţi discutând despre faptul că nu se va mai organiza turul al doilea pentru alegerea preşedintelui formaţiunii social-democrate.

19 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Geoană nu cred că va fi un al doilea tur pentru alegerea preşedintelui PSD

Ponta şi Geoană nu cred că va fi un al doilea tur pentru alegerea preşedintelui PSD (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Aflaţi în zona spaţiului amenajat la Romexpo special pentru vot, Mircea Geoană şi Victor Ponta s-au întâlnit pentru prima dată în seara Congresului, după aproape trei ore de la începerea votului, cei doi discutând despre faptul că Ponta supraveghează votul, dar şi despre faptul că nu se va mai face un tur doi.

"Am văzut că ai stat proţăpit aici", i-a spus Mircea Geoană lui Ponta, în momentul în care Ponta s-a apropiat de el.

La rândul său,Victor Ponta a replicat: "Nu m-am mişcat 20 de judeţe, nu mă mişc încă 20 de judeţe".

"Până la Vrancea cred că o să intru cinci centimetri în jos. Dar nu mai putem vorbi, gata, s-a terminat. Am avut un minut să putem vorbi, gata, că îi complexăm pe oameni, nu mai stăm pe aci", a spus Ponta, referindu-se la jurnaliştii aflaţi în jurul lor.

"Ar trebuie să facem un Congres pentru presă", a mai spus Mircea Geoană.

Victor Ponta a spus şi el că delegaţii îi vor vota pe amândoi.

"Dar oricum nu se mai face turul doi", a apreciat Ponta, care a fost aprobat şi de actualul preşedinte al PSD, Mircea Geoană.

"Nu se mai pune problema, asta e important, că oricum nu mai aveam cu cine să facem turul doi, că pleca lumea", a subliniat Ponta.

Dacă Victor Ponta a preferat să supravegheze votul, Mircea Geoană a fost nevoit să dea câteva "ture de stadion" prin sala Congresului pentru a discuta cu delegaţii, aşa cum a declarat în timpul unei discuţii cu presa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici