Ponta spune că se pregăteşte o întâlnire cu Merkel şi că în iunie pleacă în ţările asiatice

Premierul Victor Ponta a declarat că se va întâlni cu cancelarul german, Angela Merkel, ca şi cu alţi oficiali europeni, precum prim-ministrul Poloniei, la o dată care urmează să fie stabilită, precizând în acelaşi timp că, în luna iunie, va efectua o vizită în ţările asiatice.

346 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că se pregăteşte o întâlnire cu Merkel şi că în iunie pleacă în ţările asiatice

Ponta spune că se pregăteşte o întâlnire cu Merkel şi că în iunie pleacă în ţările asiatice (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"O să am o vizită, în luna iunie, în ţările asiatice cu care România are un potenţial de colaborare ecoomică", a spus Ponta la postul B1 TV.

El a adăugat însă că mai multe avantaje economice pot rezulta din fostele ţări sovietice, prin investiţii în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici