Ponta: Sunt la sediul central al PSD, nu am primit nicio invitaţie la Cotroceni

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi seară, pentru MEDIAFAX, comentând informaţiile potrivit cărora invitaţia la consultări adresată de Traian Băsescu a fost trimisă prin fax la ora 18.54, că se află la sediul central al formaţiunii, iar invitaţia nu a fost primită.

314 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sunt la sediul central al PSD, nu am primit nicio invitaţie la Cotroceni

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Ponta a spus că se află la biroul de la sediul central al formaţiunii sale şi nu a primit nicio invitaţie.

"Eu sunt acum la birou şi nu am primit nicio invitaţie. Am vorbit cu Daniel Constantin. Nici el nu a primit. Am vorbit cu Eduard Helvic, care mi-a comunicat că nici Crin Antonescu nu a primit invitaţie. Poate vor sosi mânie (vineri, n.r.)", a declarat Ponta pentru MEDIAFAX.

Preşedintele Traian Băsescu cheamă partidele la consultări, luni, la Cotroceni, temele fiind ratificarea tratatului privind stabilitatea în UE, precum şi dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului.

După anunţul Preşedinţiei, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nici PSD, nici PNL şi nici PC nu au primit invitaţiile la consultările de la Cotroceni, menţionând că se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să se poarte civilizat şi să le trimită partidelor înainte de a le publica în presă.

În replică, surse apropiate Preşedinţiei au declarat, pentru MEDIAFAX, că invitaţiile adresate de şeful statului liderilor partidelor din opoziţie, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, au fost trimise prin fax, de la Cotroceni, la numerele folosite şi în cazul invitaţiilor la consultări anterioare.

Sursele au subliniat că invitaţia adresată liderului PSD Victor Ponta a fost trimisă prin fax, la ora 18.54, iar invitaţiile adresate celorlalţi lideri ai opoziţiei au fost trimise la câteva minute după aceea.

Sursele au menţionat că există rapoarte de confirmare a faxurilor, care atestă trimiterea acestora la orele menţionate, adică înainte ca anunţul Preşedinţiei legat de invitaţiile transmise liderilor partidelor să fie făcut public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici