Ponta: Suntem o ţară supermarket, cumpărăm ce produc alţii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a cerut, luni, membrilor PSD să explice că impozitarea diferenţiată înseamnă "împărţirea sarcinii crizei" şi a criticat faptul că în ultimii ani România consumă ceea ce produc alţii, Ponta spunând că "suntem o ţară supermarket".

26 afișări
Imaginea articolului Ponta: Suntem o ţară supermarket, cumpărăm ce produc alţii

Ponta: Suntem o ţară supermarket, cumpărăm ce produc alţii (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a cerut luni, membrilor PSD care au participat la conferinţa judeţeană a organizaţiei PSD Prahova, care a avut loc la Ploieşti, să explice românilor că impozitarea diferenţiată înseamnă "împărţirea în mod corect a sarcinii crizei".

"Prin impozitarea diferenţiată putem să împărţim mai corect sarcina crizei. Când a fost bine pentru români, a beneficiat fiecare. Când e rău, trebuie să plătească toată lumea. Nu e un discurs stângist, e un discurs realist", a spus Ponta în faţa celor peste 500 de delegaţi la conferinţa judeţeană a PSD Prahova.

Liderul PSD a mai afirmat că în ultimii şase ani România a devenit o "ţară supermarket" care "doar cumpără ceea ce produc alţii".

În discursul său de la Ploieşti, liderul social-democrat a mai spus că PSD are soluţii pentru criză şi să speră ca aceste soluţii să fie prezentate de miile de delegaţi care vor participa la Congresul din 16 octombrie.

"M-am săturat să-mi spună slugile lui Băsescu că Guvernul Boc e adevărat, e foarte prost, dar noi nu avem soluţii", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici