Ponta vrea ca moţiunea de cenzură să nu conţină şi măsurile alternative, pentru a fi votată şi de PNL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat luni, la începutul şedinţei BPN, că le va cere liderilor partidului votul pentru ca moţiunea de cenzură să nu conţină şi măsurile alternative ale PSD, pentru a obţine cât mai multe voturi posibile în Parlament.

14 afișări
Imaginea articolului Ponta vrea ca moţiunea de cenzură să nu conţină şi măsurile alternative, pentru a fi votată şi de PNL

Ponta vrea ca moţiunea de cenzură să nu conţină şi măsurile alternative, pentru a fi votată şi de PNL (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta le-a propus celorlalţi membri ai BPN ca moţiunea de cenzură pe care PSD o va iniţia după ce Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament să nu conţină şi măsurile alternative propuse de PSD.

"Propunerile alternative atât ale PSD, cât şi ale celorlalte partide de opoziţie, PNL şi PC, să fie separate de moţiunea de cenzură, aşa fel încât să nu fie niciun fel de problemă în a obţine toate voturile opoziţiei şi, în acelaşi timp, voturi ale altor parlamentari care până acum au susţinut Guvernul şi care între propriul electorat şi actualul Guvern sper să aleagă propriul electorat", a spus Ponta.

Liderii PSD au avansat un set de propuneri alternative la măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare anunţate de Guvern, printre acestea numărându-se şi introducerea impozitării diferenţiate a veniturilor, propunere pe care PNL a respins-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici