Ponta vrea o revizuire mai amplă a Constituţiei

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că social-democraţii doresc un proces de revizuire a Constituţiei mai amplu, nefiind de acord ca modificarea să se rezume doar la o temă din campania electorală.

16 afișări
Imaginea articolului Ponta vrea o revizuire mai amplă a Constituţiei

Ponta vrea o revizuire mai amplă a Constituţiei (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că noii membri ai Biroului Permanent Naţional au decis ca reprezentanţii PSD în Birourile Permanente ale Parlamentului să susţină declanşarea unui proces mai amplu de revizuire a Constituţiei.

"Vom avea o poziţie tranşantă şi clară faţă de modificarea Constituţiei. (...) Nu dorim să ne asociem intenţiei PDL de a considera un referendum consultativ ca pe o iniţiativă de revizuire a Constituţiei. Dorim, alături de toate celelalte forţe politice, să declanşăm un proces serios care înseamnă revizuirea Constituţiei, nu doar într-un punct care a fost tema de campanie electorală", a declarat noul preşedinte PSD.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au fost convocate pentru luni, pentru a discuta despre constitutirea Comisiei de revizuire a Constituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici