Popescu Piedone: Viitorul primar la Sectorul 3 va fi Liviu Negoiţă

Fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiţă s-a înscris în PUSL şi a devenit liderul filialei din Sectorul 3, anunţă Cristian Popescu Piedone: „ Pot să spun că şi viitorul primar la Sectorul 3, împreună cu noi toţi şi cu Piedone va fi Liviu Negoiţă”.

9079 afișări
Imaginea articolului Popescu Piedone: Viitorul primar la Sectorul 3 va fi Liviu Negoiţă

Popescu Piedone: Viitorul primar la Sectorul 3 va fi Liviu Negoiţă

„Astăzi este membru şi de astăzi este preşedintele filialei PPUSL Sector 3”, afirmă Cristian Popescu Piedone despre Liviu Negoiţă, fostul primar al sectorului 3.

„Acum, dacă şi Negoiţă, pot să spun părintele administraţiei locale din Bucureşti, cine nu recunoaşte asta este, eu am recunoscut că de aici a plecat dezvoltarea Bucureştiului, ce înseamnă teritoriul, spaţiul verde, de la Liviu Negoiţă... Pot să spun că şi viitorul primar la Sectorul 3, împreună cu noi toţi şi cu Piedone va fi Liviu Negoiţă”, spune Piedone.

Liviu Negoiţă a spus despre Cristian Popescu Piedone că este ”un erou”.

„România, Bucureştiul, unde eu am făcut administraţie, are nevoie de oameni sănătoşi la cap, oameni de bună credinţă şi eu cred că aici este grupul acela”, a afirmat Negoiţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici