Popescu: Schimbarea mea de la PDL Dâmboviţa are legătură cu faptul că sunt un susţinător al Elenei Udrea

Deputatul PDL Florin Popescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că decizia BPN al PDL de a-l schimba din funcţia de preşedinte al organizaţiei Dâmboviţa "are legătură" cu faptul că el este un susţinător al Elenei Udrea, dar că "nu trebuie predepsită o organizaţie pentru o decizie a liderului ei".

238 afișări
Imaginea articolului Popescu: Schimbarea mea de la PDL Dâmboviţa are legătură cu faptul că sunt un susţinător al Elenei Udrea

Deputatul PDL Florin Popescu (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Schimbarea mea din funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa are legătură cu faptul că sunt un susţinător al Elenei Udrea, dar nu pedepseşti o organizaţie întreagă pentru o decizie a liderului. Rămân un susţinător al proiectelor preşedintelui Traian Băsescu, susţinute şi de Emil Boc şi de Elena Udrea şi de Cristian Preda", a spus Florin Popescu.

El a arătat că are susţinerea celor 38 de primari din Dâmboviţa, care au semnat un document prin care doresc rămânerea lui Florin Popescu în funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa.

Popescu apreciază drept "pueril" motivul dizolvării conducerii organizaţiei PDL Dâmboviţa şi numirea lui Liviu Negoiţă drept preşedinte interimar al organizaţiei.

"Motivaţia este puerilă. Dacă nu funcţiona organizaţia PDL Dâmboviţa, mai avea rezultatele pe care le-a avut? Şi, mai mult decât atât, este pus în fruntea organizaţiei Liviu Negoiţă, care în perioada 2008-2012 nu a fost niciodată la organizaţia PDL Sector 3", a arătat Popescu.

Florin Popescu a mai spus că, "din păcate, actula conducere a PDL nu a ascultat şi punctul de vedere" al celor demişi.

"Din păcate, actuala conducere a PDL nu a convocat Biroul permanent judeţean demis pentru a asculta şi punctul lui de vedere. Aşa era corect şi normal. Ceea ce e cel mai important, trebuie să asculte opinia celor 38 de primari PDL din Dâmboviţa. Cei 38 de primari de Dâmboviţa au semnat un document prin care mă susţin ca preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa", a adăugat Florin Popescu.

BPN al PDL a decis luni dizolvarea Biroului Permanent al Organizaţiei Dâmboviţa a partidului, condusă de Florin Popescu, iar Liviu Negoiţă va fi preşedinte interimar al organizaţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici