Poteraş a demisionat de la şefia PDL Sector 6

Cristian Poteraş, care a pierdut alegerile pentru Primăria Sector 6, a anunţat, miercuri, că îşi depune mandatul de preşedinte al PDL Sector 6.

492 afișări
Imaginea articolului Poteraş a demisionat de la şefia PDL Sector 6

Poteraş a demisionat de la şefia PDL Sector 6 (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

El a precizat, într-o conferinţă de presă, că se pune la dispoziţia colegilor de partid care să analizeze performanţa sa la PDL Sector 6, atât în Colegiul Director, cât şi la nivelul filialei.

Cristian Poteraş, edilul Sectorului 6, a pierdut competiţia pentru un nou mandat de primar, în faţa lui Rareş Mănescu (USL).

Poteraş le-a mulţumit cetăţenilor care au avut încredere în el, în cele două mandate consecutive de primar, amintind proiectele sale în această calitate: reabilitarea cartierului Giuleşti, finalizarea cartierului Brâncuşi, demararea lucrărilor la tronsonul de metrou Universitate-Drumul Taberei, amenajarea a peste 200 de părculeţe printre blocuri, demararea proiectului de reabilitare termică a blocurilor din sector şi construcţia spitalului Sf. Nectarie, primul spital social din România.

"Se putea face mai mult", a declarat Poteraş, adăugând că la nivel de imagine lucrările de cosmetizare a zonelor verzi sunt mai importante decât cele la infrastructura de apă şi canalizare.

Cristian Poteraş a amintit că în 2004 a câştigat primăria în urma unui vot politic, iar acum a pierdut-o tot în urma unui vot politic, "emoţional şi negativ", precizând că în timpul celor două mandate s-a ocupat de administraţie şi mai puţin de politică.

Poteraş a susţinut că depunerea mandatului său, care nu este o demisie, reprezintă o "acţiune de onoare".

Cristian Poteraş l-a felicitat pe Rareş Mănescu şi l-a îndemnat să continue cele mai importante proiecte începute de el.

Întrebat de ce crede concret că a pierdut Primăria Sectorului 6, Cristian Poteraş a răspuns că este vorba despre neconcordanţa dintre bugetul disponibil şi aşteptările cetăţenilor.

"Întotdeauna eşti legat în primul rând de un buget la primărie şi este foarte greu să faci absolut tot ce se cere. Fiecare cetăţean are un nivel de aşteptare. Este normal ca pe unii să-i satisfaci, pe alţii nu", a adăugat Poteraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici