Preda: Era firesc ca Voiculescu să iniţieze suspendarea lui Băsescu. Sprijinul PSD şi PNL, incert

Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră că era firesc ca tot Dan Voiculescu să se afle la originea noului demers de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, însă apreciază că, spre desosebire de situaţia din 2007, de această dată sprijinul PSD şi PNL nu este cert.

16 afișări
Imaginea articolului Preda: Era firesc ca Voiculescu să iniţieze suspendarea lui Băsescu. Sprijinul PSD şi PNL, incert

Preda: Era firesc ca Voiculescu să iniţieze suspendarea lui Băsescu. Sprijinul PSD şi PNL, incert (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dan Voiculescu a condus în 2007 comisia parlamentară care a anchetat presupusele încălcări ale Constituţiei de către Traian Băsescu. Era firesc ca tot el să se afle la originea noului demers de suspendare a lui Traian Băsescu. Nu e sigur că de data aceasta PSD şi PNL vor declanşa procedura", spune Preda.

În opinia sa, "şantajul emoţional şi scandalul mediatic le sunt de ajuns pentru a consolida opoziţia lor iraţională faţă de şeful statului".

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a cerut conducerii Senatului să discute oportunitatea începerii procedurilor premergătoare suspendării preşedintelui Traian Băsescu, însă pentru iniţierea suspendării şefului statului sunt necesare semnăturile a o treime din numărul parlamentarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici