Preda: Este o linişte nefirească. Boc şi compania sunt obligaţi să decidă o mutare politică semnificativă

Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră că, de la începutul disputei privind proiectul de lege a sănătăţii, niciun lider PDL nu a rostit ceva care să conteze, apreciind că "este o linişte nefirească" şi că "Boc şi compania sunt obligaţi să decidă ceva, o mutare politică semnificativă".

1594 afișări
Imaginea articolului Preda: Este o linişte nefirească. Boc şi compania sunt obligaţi să decidă o mutare politică semnificativă

Cristian Preda (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Cristian Preda a scris pe blogul său, într-o postare de duminică, faptul că a acordat un interviu pentru România Liberă, iar una dintre întrebări era să spună dacă plecarea lui Raed Arafat va avea şi alte consecinţe în afara ieşirilor în stradă.

"Nu fac niciodată profeţii. Consecinţe politice există deja. Am în vedere ieşirea în stradă a tuturor nemulţumiţilor, nu doar a suporterilor SMURD", a afirmat europarlamentarul PDL.

El mai susţine că, cerând alegeri anticipate, USL vrea să profite de pe urma "episodului Arafat".

"Luni, PDL are o reuniune a Colegiului Director. Boc şi compania sunt obligaţi să decidă ceva. E nevoie de o mutare politică semnificativă. E prea puţin să spui că vom dezbate o nouă versiune a legii sănătăţii. De la începutul disputei, niciun pedelist cu autoritate nu a rostit ceva care să conteze. E o linişte nefirească. Parcă am fi partid neparlamentar", a adăugat Cristian Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici