Preda: Regret că PDL nu are candidat la Bucureşti. Oprescu ar putea candida la Preşedinţie pentru PSD

Eurodeputatul PDL Cristian Preda afirmă că regretă că PDL nu are încă un candidat care să i se opună lui Sorin Oprescu la Bucureşti, menţionând că nu exclude zvonul, care circulă inclusiv în medii diplomatice, potrivit căruia actualul primar al Capitalei va candida la Preşedinţie din partea PSD.

555 afișări
Imaginea articolului Preda: Regret că PDL nu are candidat la Bucureşti. Oprescu ar putea candida la Preşedinţie pentru PSD

Preda: Regret că PDL nu are candidat la Bucureşti. Oprescu ar putea candida la Preşedinţie pentru PSD (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Amicul Lăzăroiu a afirmat ieri că Sorin Oprescu se pregăteşte să reprezinte PSD la alegerile pentru Cotroceni din 2014. Nu exclud această variantă. PSD a avut mereu un candidat propriu la prezidenţiale. Zvonul candidaturii lui Oprescu e cultivat în ultima vreme cu insistenţă, inclusiv în mediile diplomatice de la Bucureşti. Nu ştiu dacă el însuşi sau altcineva e la originea zvonului", se arată într-o postare pe blog a lui Cristian Preda.

El precizează că nu trebuie uitat că Oprescu a candidat deja în 2009.

"Scorul său a fost foarte modest, situându-l pe locul 6, după T.Băsescu, M.Geoană, C.Antonescu, dar şi C.V. Tudor şi K.Hunor. "În al doilea rând, e evident că miza lui Oprescu e deocamdată recâştigarea Bucureştiului la anul. Regret faptul că în PDL nu avem încă un candidat care să îi fie opus. Nu la prezidenţiale, ci la Primărie", scrie Cristian Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici