Preda spune că va prezenta "10 principii pentru modernizarea PDL"

Europarlamentarul Cristian Preda afirmă, pe blogul personal, că va prezenta Comisiei de Statut a PDL un document realizat împreună cu Monica Macovei, care cuprinde zece principii pentru modernizarea partidului.

19 afișări
Imaginea articolului Preda spune că va prezenta "10 principii pentru modernizarea PDL"

Preda spune că va prezenta "10 principii pentru modernizarea PDL" (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Preda menţionează că acest material va fi făcut cunoscut presei doar după ce va fi prezentat în această instanță.

Eurodeputatul a precizat că va prezenta documentul intitulat "10 principii pentru modernizarea PDL" în şedința de duminică după-amiază a Comisiei de Statut a partidului.

Comisia pentru Statut a PDL se va întruni în următoarea perioadă în fiecare duminică pentru a discuta schimbările care vor fi aduse Statutului partidului, cea mai importantă temă fiind politica porţilor deschise în PDL, pe bază de competenţă şi profesionalism, a declarat, luni, liderul PDL Emil Boc.

Preşedintele PDL a spus că din Comisia de Statut vor face parte 23 de persoane, printre care Emil Boc, Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Traian Igaş, Florin Popescu, Valeriu Stoica, Marian Jean Marinescu, Cristian Preda, Monica Macovei, Gheorghe Falcă.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a precizat că această comisie va lucra până în martie.

Cristian Preda a prezentat, recent, pe blogul personal o analiză a modului în care ar trebui să se modernizeze PDL, susţinând că "voturile nu se strâng precum profitul unei firme, iar partidul trebuie să asume o libertate de opinie considerabilă".

Pe de altă parte, Preda a declarat că va propune partidului să aibă ca siglă mărul, pentru că este un semn de sănătate, de deschidere, de simpatie şi "este un fruct pentru toată lumea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici