Predoiu: Candidaţii PSD, în frunte cu Gabriela Firea, sunt candidaţi marionetă ai unor infractori

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a comentat refuzul de a demisiona al liderului PSD, condamnat definitiv, făcând trimitere la contracandidatul său, Gabriela Firea, că este candidatul marionetă al unor infractori.

856 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Candidaţii PSD, în frunte cu Gabriela Firea, sunt candidaţi marionetă ai unor infractori

Predoiu: Candidaţii PSD, în frunte cu Gabriela Firea, sunt candidaţi marionetă ai unor infractori

"Sunt convins că doamna Gabriela Firea nu va accepta să-i fie condusă campania electorală de către doi condamnaţi penal definitiv pentru mistificarea votului cetăţenilor", a afirmat Predoiu, făcând referire la preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi la şeful de campanie al PSD, deputatul Marian Neacşu. El a criticat candidatura Gabrielei Firea, în acest context.

"E o glumă amară, fireşte! Toţi candidaţii PSD pentru Bucureşti, în frunte cu doamna Gabriela Firea, sunt candidaţi-marionetă ai unor infractori", a spus candidatul PNL.

Legat de intrarea în campanie, Predoiu şi-a exprimat părerea că PSD şi candidaţii săi ar trebui mai întâi să iasă din "zodia furtului voturilor", "înainte de a minţi despre şcoli, familie, spitale şi integritatea administraţiei locale".

"Pe lângă toate acestea, refuzul lui Dragnea de a demisiona este o sfidare a justiţiei care l-a condamnat pentru gestionarea ilegală a campaniei electorale, campanie pe care Dragnea mai vrea să o organizeze încă o dată. De fapt, Dragnea are ultimul cuvânt în raport cu justiţia, prin refuzul de a demisiona", a mai spus Predoiu.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani cu suspendare, în dosarul Referendumului, pentru folosirea influenţei şi autorităţii din funcţia de conducere pe care o deţinea în partid, cu scopul "obţinerii pentru sine sau altul de foloase necuvenite".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici