Predoiu către Ponta: Rugaţi-o pe soţia dumneavoastră să vă educe

Prim vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei adunări electorale la Suceava, că premierul Victor Ponta lansează jigniri în serie şi i-a cerut să-şi roage soţia să-l educe.

954 afișări
Imaginea articolului Predoiu către Ponta: Rugaţi-o pe soţia dumneavoastră să vă educe

Predoiu către Ponta: Rugaţi-o pe soţia dumneavoastră să vă educe (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Predoiu a spus că, pe lângă infantilism şi lipsă de responsabilitate, premierul Victor Ponta lansează jigniri în serie.

"Şi astăzi a mai jignit o dată. Două doamne. Nu are importanţă cine sunt. Îi spun direct lui Victor Ponta: Domnule Ponta, rugaţi-o pe soţia dumneavoastră să vă educe", a spus Predoiu.

El a arătat că Ponta a jignit două doamne din politică şi că trebuie să înveţe cum se vorbeşte cu o doamnă.

"Domnule Ponta, apelaţi la soţia dumneavoastră să vă înveţe cum trebuie să vorbiţi cu o doamnă, dacă nu a făcut-o până acum", a mai spus Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici