Predoiu: Cioloş este un profesionist integru

Ministrul interimar de Externe, Cătălin Predoiu, a apreciat, vineri, că Dacian Cioloş este un profesionist integru iar nominalizarea sa în CE reprezintă o "recunoaştere implicită a capacităţii României de a-şi aduce aportul la construcţia europeană în mod concret".

13 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Cioloş este un profesionist integru

Predoiu: Cioloş este un profesionist integru (Imagine:Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Predoiu salută decizia preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, de a-l nominaliza pe Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar pentru agricultură şi dezvoltare rurală, potrivit unei declaraţii remise MEDIAFAX.

"Domnul Cioloş este un profesionist integru. Sunt convins că va parcurge cu succes şi etapele care urmează desemnării", a apreciat Predoiu.

Potrivit ministrului interimar de Externe, această nominalizare reprezintă şi o "recunoaştere implicită a capacităţii României de a-şi aduce aportul la construcţia europeană în mod concret".

"Salut şi felicit efortul coordonat al diplomaţiei noastre, precum şi eforturile politice la cel mai înalt nivel, ale tuturor celor angajaţi, pentru realizarea acestui obiectiv de politică externă", a spus Predoiu, urându-i succes lui Cioloş la audierile din Parlamentul European.

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a anunţat, vineri, la Bruxelles, lista comisarilor desemnaţi, din partea României fiind anunţat Dacian Cioloş pentru portofoliul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici