Predoiu, despre declaraţiile lui Băsescu: Am intrat în PDL pentru reformă, sunt sprijinit să o fac

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că el a intrat în PDL pentru reformarea formaţiunii şi că este sprijinit să facă această reformă în partid.

430 afișări
Imaginea articolului Predoiu, despre declaraţiile lui Băsescu: Am intrat în PDL pentru reformă, sunt sprijinit să o fac

Predoiu, despre declaraţiile lui Băsescu: Am intrat în PDL pentru reformă, sunt sprijinit să o fac

Solicitat să comenteze declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la faptul că PDL e "un partid ţeapăn, cu aceeaşi boală ca PSD în structurile interne", Predoiu a precizat: „Eu am intrat în PDL pentru reformă. Sunt sprijinit în PDL să fac această reformă, împreună cu colegii. Sunt convins că la capătul acestui drum PDL va reveni acolo unde îi este locul, la guvernare".

În ceea ce priveşte afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la faptul că nu vede un prezidenţiabil în acest moment, Predoiu a spus: "Nu am discutat acest subiect. Consider prematur acest subiect. Urmează ca partidul să-şi definitiveze un calendar privind alegerile interne".

Predoiu a mai spus că ceea ce îl preocupă în acest moment ţine de "operaţionalizarea" Guvernului alternativ.

„Vom continua să sanţionăm gafele USL, să gândim alternative de perspectivă”, a mai spus prim-vicepreşedintele PDL.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut duminică, la ProTV News, că PDL este în continuare "un partid ţapăn, cu structuri puternice", dar are aceeaşi "boală ca şi a PSD", fiind motivul înfiinţării Mişcării Populare, care, "din păcate", nu se poate crea cu "măicuţe".

El a fost întrebat dacă regretă seara în care şi-a luat "adio" de la PDL.

"Nu, era momentul să ne despărţim, era momentul pentru că se crease acea mare minciună << din cauza lui Băsescu nu creşte nimic la umbra lui, se usucă toţi liderii care uite aşa ar colcăi şi ar fi noi lideri naţionali>>. Văd că mai şi împrumută între timp, aşa au fost de oprimaţi de perioada când eram într-un parteneriat sau le eram preşedinte", a mai afirmat preşedintele.

Întrebat despre profilul unui candidat la preşedinţie, Băsescu a spus: "Eu nu am pe cineva despre care să spun: ăsta, acest om ar fi bun să fie preşedinte. Nu am încă o figură politică conturată (...) Deci, nu avem în momentul de faţă un candidat ideal, marele adevăr este că este secetă", a mai declarat şeful statului.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici