Predoiu despre moschee: Nu văd un astfel de proiect oportun. Catedrala Mântuirii Neamului, bună

Construirea unei moschei în Bucureşti nu este oportună, a declarat candiatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, arătând însă că ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului este un proiect bun pentru bucureşteni.

2461 afișări
Imaginea articolului Predoiu despre moschee: Nu văd un astfel de proiect oportun. Catedrala Mântuirii Neamului, bună

Predoiu despre moschee: Nu văd un astfel de proiect oportun. Catedrala Mântuirii Neamului, bună

''Eu cred ca este un proiect bun pentru Bucureşti'', a spus el la Digi24, întrebat despre oportunitatea construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

Cât despre planurile privind o mare moschee, Predoiu şi-a exprimat rezervele. ''Nu văd un astfel de proiect oportun. Nu trebuie să facem mai mult decât se face în Europa la acest moment'', a argumentat el.

În opinia sa, PNL ar trebui ''apreciat'' pentru că oferă Capitalei ''un candidat pregătit iniţial pentru postul de prim-ministru'' - el însuşi.

Totodată, liderul PNL Bucureşti a arătat că nominalizările lui Ludovic Orban şi Marian Munteanu nu au fost o greşeală a PNL, ci au reprezentat decizii luate într-un timp scurt.

''De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toţii atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL şi electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist, iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism şi fair-play. Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea'', a susţinut Cătălin Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici