Predoiu îl instalează pe Gati la Sănătate

Fostul secretar general adjunct al Guvernului Ştefan Gati (UDMR), al cărui post a fost preluat de şefa de cabinet a lui Emil Boc, a fost numit, marţi, de premierul interimar Cătălin Predoiu la Ministerul Sănătăţii, cu funcţia de secretar general.

368 afișări
Imaginea articolului Predoiu îl instalează pe Gati la Sănătate

Predoiu îl instalează pe Gati la Sănătate (Imagine: www.sgg.ro)

Ministerul Sănătăţii este condus de ministrul UDMR Ladislau Ritli.

Luni, Predoiu a semnat primele decizii în calitate de premier interimar, numind-o pe şefa de cabinet a lui Emil Boc, Ştefania Gabriella Ferencz, în postul de secretar general adjunct al Guvernului, după ce l-a eliberat din această funcţie, "la cerere", pe Ştefan Gati.

Până în prezent, Ferencz a deţinut titulatura de secretar de stat în aparatul propriu de lucru al primului-ministru şi a lucrat ca şefă de cabinet a fostului premier Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici