Prefectul de Dolj: Nu cred în acuzaţiile care i se aduc primarului Solomon

Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a declarat, marţi seară, că nu crede în acuzaţiile care i se aduc primarului Craiovei, Antonie Solomon (PDL), reţinut de DNA pentru luare de mită, fals intelectual şi uz de fals.

48 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Dolj: Nu cred în acuzaţiile care i se aduc primarului Solomon

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost reţinut (Imagine: Mediafax Foto)

"E o acţiune intempestivă pentru că din declaraţiile pe care le-am văzut în presă nu se putea formula o astfel de concluzie. Sper să nu fie adevărat şi mai sper să nu fie vreo răzbunare a cuiva. Eu nu cred în aceste acuzaţii şi aştept ca justiţia să se pronunţe", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, prefectul Eugen Georgescu.

Florin Lobdă, consilierul primarului Craiovei, Antonie Solomon, a afirmat, marţi seară, că autorizaţiile pentru construirea hipermarketului PIC au fost date în condiţiile legii, iar despre acuzaţia de luare de mită "nici nu se poate pune problema".

"Consider că primarul Antonie Solomon nu este vinovat şi eu cred că se va dovedi că acuzaţiile nu sunt adevărate. Dacă este vorba de autorizaţia de la PIC, pot să spun că acele autorizaţii s-au dat în condiţiile legii. Cât despre acuzaţia de luare de mită, nici nu se pune problema. Instituţia primarului are încredere că vinovaţii vor plăti", a declarat, marţi seară, corespondentului MEDIAFAX, Florin Lobdă, consilierul personal al primarului Craiovei, Antonie Solomon.

La rândul său, preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, se declară "consternat" de reţinerea primarului Craiovei.

"Sunt consternat de ceea ce se întâmplă. Am tot sperat că ceea ce se întâmplă azi (marţi - n. r.) este o chestiune trecătoare şi am tot sperat că este o neînţelegere la mijloc. Şi acum sper că este doar o neînţelegere", a declarat preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.

Liderii PDL nu au dorit să comenteze acest subiect.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, este acuzat de procurorii anticorupţie de luare de mită, fals intelectual şi uz de fals, a declarat, marţi seară, agenţiei MEDIAFAX, Ovidiu Constantinescu, directorul de comunicare al casei de avocatură "Boştină şi Asociaţii", cea care-l reprezintă pe Solomon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici