Prefecturile vor trece de la Ministerul de Interne la Ministerul Dezvoltării

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, la audierea ministrului propus pentru Dezvoltare, Ion Ştefan, din comisia parlamentară de specialitate, că prefecturile vor trece în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei după învestirea Guvernului.

3939 afișări
Imaginea articolului Prefecturile vor trece de la Ministerul de Interne la Ministerul Dezvoltării

Ludovic Orban: Prefecturile vor fi la Ministerul Dezvoltării

"După titulatura Ministerului, puteţi trage concluzia evidentă că da, prefecturile vor fi la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Acest lucru nu cred că poate să reclame o problemă. Toate detaliile legate de funcţionarea guvernului şi ministerelor se vor regăsi în cadrul OUG care va reglementa activitatea Guvernului şi va stabili întreaga arhitectură instituţională a Guvernului. OUG va fi adoptată după învestirea Guvernului", a răspuns Ludovic Orban la întrebarea adresată lui Ion Ştefan de către deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu privind trecerea prefecturilor în subordinea Ministerului Dezvoltării.

Ştefan Ion, propunerea PNL la Ministerul Lucărilor publice şi Dezvoltării, are 50 de ani, este de profesie inginer electromecanic şi deputat de Vrancea din 2016. El e şi directorul general al unui magazin din Focşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici