Premierul Cîţu, mesaj de Crăciun: „Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie”

Premierul Florin Cîţu face un apel la români să respecte măsurile de protecţie în timpul sărbătorilor de Crăciun: „Întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranţă şi încredere că vom depăşi cu bine această perioadă dificilă”.

928 afișări
Imaginea articolului Premierul Cîţu, mesaj de Crăciun: „Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie”

Premierul Cîţu, mesaj de Crăciun: „Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie”

„Dragi români, întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranţă şi încredere că vom depăşi cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie. Doar aşa ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă. Descoperirea, autorizarea şi livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă peste activele depăşirii pandemiei într-o perioadă relativ scurtă”, transmite Florin Cîţu în mesajul video de Crăciun.

El menţionează că înţelege responsabilitatea pe care o are în funcţia de prim-ministru şi aşteptările românilor pentru depăşirea cu bine a crizei de sănătate şi pentru o viaţă mai bună.

„Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă. Dragi români, vă doresc sărbători fericite atât în ţară, cât şi celor departe de casă, multă sănătate, bucurie, cu speranţa că vom reveni la o viaţă normală cât mai curând”, conchide premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici