Premierul Dăncilă nu a discutat cu preşedintele Iohannis despre noile propuneri la ministere

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că încă nu a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a îl informa despre noile propuneri la ministere, afirmând că le-a cerut celor propuşi să-şi depună toate documentele, iar discuţia va avea loc ulterior.

634 afișări
Imaginea articolului Premierul Dăncilă nu a discutat cu preşedintele Iohannis despre noile propuneri la ministere

Premierul Dăncilă nu a discutat cu preşedintele Iohannis despre noile propuneri la ministere

”Nu am vorbit încă cu dl. preşedinte, pentru că am chemat toţi cei care au fost propuşi să-şi depună toate documentele. În momentul în care voi vorbi cu dl. preşedinte să trimit şi documentele”, a declarat miercuri Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi seara că îl va suna pe şeful statului Klaus Iohannis pentru a îl informa despre noile propuneri la ministere, precizând că speră ca preşedintele să lase deoparte campania sau jocul politic.

„Eu aş vrea ca deciziile domnului preşedinte să ţină de legalitate şi nu de oportunitate. O să sun la domnul preşedinte şi spre să lase la o parte campania electorală sau jocul politic”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD.

Şeful Executivului a anunţat şi deciziile Comitetului Executiv pentru propunerile în Guvern: Vicepremier- Titus Corlăţean Ministerul Justiţiei- Ana Birchall Ministerul Fondurilor Europene- deputatul PSD Braşov, Roxana Mînzatu Ministerul Românilor de Pretutindeni - Natalia Intotero.

Şeful statului a respins nominalizările anterioare la cele trei portofolii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici