Premierul Emil Boc, huiduit la plecarea de la parada de Ziua Naţională

Premierul Emil Boc a fost huiduit, miercuri, la plecarea de la parada de 1 Decembrie, desfăşurată în zona Arcului de Triumf.

37 afișări
Imaginea articolului Premierul Emil Boc, huiduit la plecarea de la parada de Ziua Naţională

Premierul Emil Boc, huiduit la plecarea de la parada de Ziua Naţională (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Huiduit, premierul s-a îndreptat către maşina de serviciu, însoţit de membrii echipei sale de pază şi protecţie.

După câteva minute de la plecarea lui Boc huiduit de mulţime, prin acelaşi loc a trecut liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, care a dat mâna cu câteva persoane adunate în dreptul gardurilor de protecţie instalate de jandarmi. Vadim Tudor a comentat râzând către SPP-işti: "Ce i-au făcut, mă, lui Boc!".

Emil Boc a asistat timp de o oră la parada organizată cu ocazia Zilei Naţionale. El a fost salutat de garda de onoare.

Preşedintele Traian Băsescu nu se află în ţară, fiind la Astana, unde participă la summitul OSCE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici