Premierul face apel la miniştri să reducă cu 10% cheltuielile la bunuri şi servicii

Premierul Nicolae Ciucă le-a cerut miercuri miniştrilor să se asigure că cheltuielile cu bunuri şi servicii vor fi reduse cu 10%.

205 afișări
Imaginea articolului Premierul face apel la miniştri să reducă cu 10% cheltuielile la bunuri şi servicii

Premierul face apel la miniştri să reducă cu 10% cheltuielile la bunuri şi servicii

„Aşa cum ne-am asumat în cadrul coaliţiei am stabilit un nou set de măsuri care să vină atât în sprijinul activităţii Guvernului, cât mai ales în ceea ce priveşte continuarea programului Sprijin pentru România şi măsurile respective vin practic şi impactează pe ceea ce înseamnă programul de guvernare, în sensul în care la fiecare minister va trebui să asigurăm reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu 10%. Este o decizie de solidaritate în actualele condiţii economico-financiare şi vă cer fiecăruia să luaţi măsurile necesare astfel încât să putem să ne încadrăm în acest procent”, a spus Nicolae Ciucă.

Premierul a anunţat că din luna iulie e-factura şi radarul mărfurilor vor deveni obligatorii.

„Ne-am asumat ca în domeniul colectărilor la buget, prin instituţiile statului, preponderent prin ANAF, să asigurăm continuarea activităţii astfel încât să avem o colectare cât mai eficientă. Începând cu luna iulie devin obligatorii e-factura şi radarul mărfurilor. Am discutat cu ministrul Finanţelor, cu şeful ANAF, ne concentrăm toată atenţia pe ceea ce înseamnă evaziune fiscală”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici