Premierul Florin Cîţu vrea să-şi salveze Guvernul: Vom discuta cu toate partidele

  • Premierul Florin Cîţu a spus că va discuta cu toate partidele pentru a susţine Guvernul pentru a nu fi declanşată o criză politică în plină iarnă.
  • „Să nu fim ipocriţi. Dacă PSD ar vota Guvernul, înseamnă USL? Dar PSD alături de USR şi AUR nu e alianţă”, întreabă Cîţu.
453 afișări
Imaginea articolului Premierul Florin Cîţu vrea să-şi salveze Guvernul: Vom discuta cu toate partidele

Premierul Florin Cîţu vrea să-şi salveze Guvernul: Vom discuta cu toate partidele

Preşedintele PNL Florin Cîţu a ajuns, duminică, la Romexpo, unde are loc Consliul Naţional PNL. Întrebat cu cine va negocia pentru susţinerea Guvernului să nu pice la moţiune, Cîţu a spus că va disucta cu toate partidele.

„Haideţi să nu mai fim ipocriţi. Dacă PSD ar vota membrii Guvernului PNL, înseamnă USL. Dar un vot al PSD alături de USR şi AUR nu înseamnă alianţă? Eu vă spun că în acest moment Guvernul poate fi dat jos cu voturile PSD, USR şi AUR. Este o moţiune depusă de USR. Nu cred că depun o moţiune şi nu şi-o votează. (...) Vom discuta cu toate partidele care vor să susţină guvernul, care nu vor o criză politică în această iarnă”, a spus Cîţu.

Întrebat dacă are informaţii că şi parlamentari PNL, care l-au susţinut pe Ludovic Orban, ar putea să voteze moţiunea de cenzură, Cîţu a spus că nu poate să creadă aşa ceva.

„Nu cred aşa ceva. Nu cred că există liberali în România care să voteze împotriva propriului guvern”, a răspuns Cîţu.

Cîţu a mai spus că nu există niciun fel de discuţii despre o remaniere guvernamentală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
demisie,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici