Premierul Grindeanu despre Ministrul Justiţiei, Florin Iordache: O să am o discuţie cu el azi sau mâine dimineaţă. Decizia o anunţ mâine

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri că în cursul zilei sau joi dimineaţă va avea o discuţie cu Florin Iordache, iar joi după-amiază după şedinţa de Guvern va anunţa decizia sa cu privire la demisia sau demiterea ministrului Justiţiei din funcţie.

376 afișări
Imaginea articolului Premierul Grindeanu despre Ministrul Justiţiei, Florin Iordache: O să am o discuţie cu el azi sau mâine dimineaţă. Decizia o anunţ mâine

''O să am o discuţie cu dânsul în seara asta sau mâine dimineaţă, iar mâine, după şedinţa de Guvern, mâine după-masă, o să anunţ ce decizie am luat'', a anunţat premierul Sorin Grindeanu.

El a mai spus că a luat deja decizia, dar vrea să aibă o discuţie cu ministrul Justiţiei, Florin Iordache, după decizia de miercuri a CCR.

''Hai să facem lucrurile, iar citez din clasici în viaţă, pas cu pas, în etape. Doresc să am o discuţie, decizia rămâne aceeaşi, dar vreau să am o discuţie şi legat de ceea ce a decis CCR astăzi'', a adăugat premierul.

El a mai spus că a avut discuţii cu lideri politici cu privire la intenţia sa.

''Este un guvern, aşa cum spuneam politic, dar există momente în care fiecare dintre noi trebuie să luăm decizii. Eu am avut discuţii cu liderii piolitici. De asemenea, liderii politici şi-au spus unii dintre ei punctul de vedere. Rămâne valabil ceea ce am spus şi ieri şi alaltăieri - această primă discuţie pe care o aştept din partea dlui Iordache, de data asta mai mult şi pe ceea ce s-a întâmplat prin decizia CCR şi pe ceea ce, până la urmă, se va întâmpla şi mâine, dar nu schimbă în niciun fel decizia'', a punctat premierul.

Şeful Executivului a declarat recent că dacă Florin Iordache nu va demisiona îl va demite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici