Premierul Marcel Ciolacu va participa la reuniunea România - Bulgaria – Grecia de la Varna

Premierul Marcel Ciolacu se va afla luni, la Varna, unde va participa la Reuniunea trilaterală România - Bulgaria - Grecia, împreună cu o delegaţie guvernamentală.

162 afișări
Imaginea articolului Premierul Marcel Ciolacu va participa la reuniunea România - Bulgaria – Grecia de la Varna

Prim-ministrul Marcel Ciolacu va avea o întrevedere în format trilateral cu omologii săi din Bulgaria, Nikolai Denkov, şi din Grecia, Kyriakos Mitsotakis, precum şi întâlniri în format bilateral cu premierii celor două ţări.

„Acest format trilateral reprezintă un factor de consolidare a cooperării între ţările noastre şi în regiune în domenii de importanţă strategică nu doar pentru noi, ci pentru întreaga Europă, mai ales în acest context complicat pe care îl generează războiul declanşat de Rusia asupra Ucrainei. Întâlnirile pe care le voi avea la Varna vor fi o continuare a discuţiilor pe care le-am avut deja cu omologii mei din Bulgaria şi din Grecia şi sunt convins că soluţiile pe care le putem găsi împreună în direcţia obiectivelor regionale deschid perspective de integrare şi pentru proiecte de interes pentru România”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

La rândul lor, membrii delegaţiei guvernamentale române vor participa la întâlnirile de lucru pe teme de securitate regională, cooperarea în domeniul energiei şi al transportului, programate în cadrul evenimentului de la Varna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici