Premierul Mihai Tudose: Nu m-am întâlnit cu Rex Tillerson. Teodor Meleşcanu l-a întâmpinat ca omolog

Premierul Mihai Tudose a spus că nu s-a întâlnit cu secretarul de stat american Rex Tillerson, în timpul şederii sale la Bucureşti, Tudose precizând că ministrul de Externe Teodor Meleşcanu l-a întâmpinat pe Tillerson la aeroport ca omolog al acestuia.

559 afișări
Imaginea articolului Premierul Mihai Tudose: Nu m-am întâlnit cu Rex Tillerson. Teodor Meleşcanu l-a întâmpinat ca omolog

Premierul Mihai Tudose: Nu m-am întâlnit cu Rex Tillerson. Teodor Meleşcanu l-a întâmpinat ca omolog

Întrebat dacă s-a întâlnit miercuri cu Rex Tillerson, Mihai Tudose a răspuns negativ.

În ce priveşte întâlnirea lui Tillerson cu Meleşcanu, Tudose a spus că a fost o întrevedere între persoane cu funcţii similare. ”A fost trimisul Guvernului să-l întâmpine ca omolog”, a explicat Mihai Tudose.

Secretarul de stat Rex Tillerson, care a ajuns miercuri în România, a avut o discuţie cu ministrul de Externe român, Teodor Meleşanu, potrivit fotografiilor făcute publice de către Ambasada SUA la Bucureşti. La întâlnire a fost prezent şi ambasadorul Hans Klemm.

"Bun venit secretarului de stat Rex Tillerson! El a înnoptat la Bucureşti la întoarcerea din călătoria pe care a efectuat-o în Asia", este mesajul postat de Ambasada SUA la Bucureşti pe pagina de Facebook.

În imaginile care însoţesc postarea se pot vedea secretarul de stat Rex Tillerson, împreună cu ministrul de Externe Teodor Meleşcanu şi ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm. Din fotografii reiese că ministrul român al Afacerilor Externe a avut o discuţie cu Rex Tillerson la salonul oficial din cadrul Aeroportului Otopeni.

Ambasada SUA la Bucureşti a anunţat încă de miercuri seara că secretarul de stat american Rex Tillerson se află la Bucureşti, acesta înnoptând în România pe drumul de întoarcere din Myanmar către Washington. ”Secretarul Tillerson va înnopta la Bucureşti la întoarcerea din călătoria pe care a efectuat-o în Asia. El nu are niciun program oficial în România”, se arată în precizarea făcută de către ambasada americană la solicitarea MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici