Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială de la RAAPPS. Cine plăteşte cel mai mare preţ de ÎNCHIRIERE

Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială de la RAAPPS, a declarat Biroul de presă al Guvernului, pentru MEDIAFAX, precizând că ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, beneficiază de o locuinţă de serviciu RAAPPS, la fel şi ministrul Apelor, Adriana Petcu.

1521 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială de la RAAPPS. Cine plăteşte cel mai mare preţ de ÎNCHIRIERE

Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială de la RAAPPS

“Premierului Sorin Grindeanu (…) urmează să-i fie atribuită o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială, în condiţiile legii, după ce Guvernul a aprobat Hotărârea privind trecerea unui imobil, aflat în administrarea Regiei Autonome <<Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat>>, din domeniul privat al statului în domeniul public al statului, atribuirea destinaţiei de reşedinţă oficială pentru acest imobil şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, a precizat Biroul de presă al Guvernului, la solicitarea MEDIAFAX.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, beneficiază de o locuinţă de serviciu RAAPPS al cărei cost de închiriere este de 423,48 de lei, potrivit sursei citate.

La fel şi Adriana Petcu, ministrul Apelor şi Pădurilor, costul de închiriere al locuinţei pe care o foloseşte este de 362,86 de lei.

Cel mai mare cost de închiriere pentru locuinţele de serviciu RAAPPS este plătit de către secretarul de Stat în cadrul Departamentului pentru Relaţii Interetnice, Amet Aledin, de lei 2384,19 de lei, iar cel mai mic de către Cătălin Cosmin Olteanu, secretar de Stat în cadrul Ministerului Finanţelor Publice, 243,78 de lei, potrivit sursei citate.

Potrivit legii, au dreptul la reşedinţă oficială preşedintele României, preşedintele Senatului, preşedintele Camerei Deputaţilor, prim-ministrul şi persoanele care au avut calitatea de şef al statului român.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici