Premierul Tăriceanu neagă că ar pregăti o remaniere guvernamentală

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a negat, miercuri, faptul că ar pregăti o remaniere guvernamentală, conform unei ştiri publicată în presă, arătând că astfel de informaţii reprezintă doar zvonuri şi speculaţii.

1 afișare
Imaginea articolului Premierul Tăriceanu neagă că ar pregăti o remaniere guvernamentală

Premierul Tăriceanu neagă că ar pregăti o remaniere guvernamentală

"Fals, fals. Sunt zvonuri, speculaţii", a răspuns Tăriceanu unei întrebări pe această temă.

Premierul a arătat că nu a avut loc "nici cea mai vagă discuţie" legată de o remaniere guvernamentală.

"Cotidianul" publică în ediţia de miercuri o ştire, bazată pe informaţii din PNL, conform cărora se pregăteşte o schimbare în structura Cabinetului Tăriceanu, după alegerile europarlamentare, prin care miniştrii Decebal Traian Remeş (Agricultura), Tudor Chiuariu (Justiţie), Paul Păcuraru (Muncă) şi Cristian Adomniţei (Educaţie) ar urma să fie înlocuiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici