Premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu preşedintele Turciei, Recep Erdoğan | VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a avut, luni, o întrevedere în format tête-à-tête cu Recep Tayyip Erdoğan. Preşedintele Turciei a oferit un dineu oficial în onoarea sa.

3250 afișări
Imaginea articolului Premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu preşedintele Turciei, Recep Erdoğan | VIDEO

Sursa foto: Twitter @herdakikahaber

Premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, au participat şi la o la ceremonie de semnare a unor documente bilaterale.

Viorica Dăncilă a efectuat luni o vizită în Turcia.

Potrivit imaginilor video puse la dispoziţie de Executivul de la Bucureşti, care nu au sunet, din delegaţia română fac parte mai mulţi miniştri, printre care cel al Finanţelor, Eugen Teodorovici, cel al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrul pentru IMM-uri, Radu Oprea, dar şi vicepremierul Ana Birchall.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici