Premierul Viorica Dăncilă a transmis la Cotroceni propunerile de numire a noilor miniştri

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice şi miniştri ai Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românii de Pretutindeni.

1980 afișări
Imaginea articolului Premierul Viorica Dăncilă a transmis la Cotroceni propunerile de numire a noilor miniştri

Premierul Viorica Dăncilă a transmis la Cotroceni propunerile de numire a noilor miniştri. Foto: Hepta

„Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, în această după amiază Miercuri după-amiază - n.r.), preşedintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniştri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Justiţiei, ministru al Fondurilor Europene şi ministru pentru Românii de Pretutindeni”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlăţean, diplomat de carieră, pentru Ministerul Justiţiei, Ana Birchall, cu specializări aprofundate în domeniul juridic, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mânzatu, cu o experienţă de 15 ani în domeniul afacerilor şi fondurilor europene, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero, care a mai deţinut acest portofoliu.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri dimineaţă că încă nu a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a îl informa despre noile propuneri la ministere, afirmând că le-a cerut celor propuşi să-şi depună toate documentele, iar discuţia va avea loc ulterior.

„Nu am vorbit încă cu dl. preşedinte, pentru că am chemat toţi cei care au fost propuşi să-şi depună toate documentele. În momentul în care voi vorbi cu dl. preşedinte să trimit şi documentele”, a declarat miercuri Viorica Dăncilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici