Preşedintele Camerei Deputaţilor din România, întâlnire cu reprezentantul Radei Supreme a Ucrainei

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, se va întâlni marţi cu unul dintre liderii Radei Supreme a Ucrainei. După întâlnire, Ciolacu va participa la inaugurarea unei expoziţii foto a Ambasadei Ucrainei la Bucureşti.

343 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Camerei Deputaţilor din România, întâlnire cu reprezentantul Radei Supreme a Ucrainei

Preşedintele Camerei Deputaţilor din România, întâlnire cu reprezentantul Radei Supreme a Ucrainei

Conform programului, Marcel Ciolacu se va întâlni la ora 10.30 cu Oleksandr Kornienko, primul preşedinte adjunct al Radei Supreme a Ucrainei.

Întâlnirea va avea loc în Salonul Spaniol de la Camera Deputaţilor.

Ulterior, la ora 11.30, preşedintele Camerei Deputaţilor va participa la inaugurare expoziţiei foto a Ambasadei Ucrainei.

Evenimentul va avea loc tot la Palatul Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici