Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, şi soţia sa, deputatul Elena Uioreanu, au divorţat

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu (PNL), şi soţia sa, Elena, deputat, au divorţat în luna decembrie, aceasta anunţând despărţirea pe o reţea de socializare.

301 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, şi soţia sa, deputatul Elena Uioreanu, au divorţat

Horea Uioreanu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut de Elena Uioreanu duminică seară, pe o reţea de socializare, ea spunând că a decis să păstreze numele soţului, după divorţ, cu gândul la fiul lor, Luca.

"Vreau să ştiţi şi voi, de la mine, şi nu din ziare sau poveşti, că în data de 9 decembrie am semnat actele de divorţ. Am păstrat numele cu gândul la fiul meu. Nu a fost cea mai fericită zi din viaţa mea, dar a fost necesar. Nu vreau postări la anunţ şi nu vreau telefoane, am vrut să ştiţi de la mine", a arătat Elena Uioreanu.

Surse apropiate familiei Uioreanu au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că divorţul a avut loc la un notar public din Cluj-Napoca.

Horea şi Elena Uioreanu s-au căsătorit în 2007 şi au un băieţel, Luca, în vârstă de 7 ani.

Horea Uioreanu, care are 53 de ani, mai are un băiat, Alexandru, dintr-o căsătorie anterioară. Uioreanu este preşedinte interimar al PNL Cluj şi vicepreşedinte al formaţiunii politice la nivel naţional.

Elena Uioreanu, membră PNL, are 38 de ani, şi a fost aleasă în 2012 deputat în Colegiul Uninominal nr. 9 din judeţul Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici