Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere după 3 ani de proces

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere. Liderul PSD a pierdut un proces prin care a contestat o decizie a poliţiştilor. În urmă cu trei ani, Oprişan a fost înregistrat de radar în timp ce circula cu viteză pe o şosea din Buzău.

2876 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere după 3 ani de proces

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere după 3 ani de proces

Incidentul în care a fost implicat Marian Oprişan s-a produs pe 29 noiembrie, 2017.

Atunci, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fost prins de poliţişti în timp ce circula cu viteză mare pe un drum european.

Poliţia a anunţat că „viteza de 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu”.

Oprişan a contestat procesul verbal întocmit de poliţişti şi, după aproape trei ani de proces, a primit decizia definitivă a instanţei conform căreia i se respinge apelul.

Ca urmare, preşedintelui Cosiliului Judeţean Vrancea i-a fost reţinut permisul de conducere pentru următoarele trei luni.

Marian Oprişan nu este la primul incident de acest tip. În 2014 el a rămas pieton după ce a fost prins de poliţiştii din Bacău circulând cu viteză pe un drum dintr-o comună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici