Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, se va adresa Parlamentului României în 11 mai

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine un discurs în plenul reunit al Camerelor cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la proclamarea independenţei României, iar preşedintele Comisiei Europene va rosti o alocuţiune pe 11 mai, a anunţat marţi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

356 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, se va adresa Parlamentului României în 11 mai

Preşedintele Comisiei Europene se va adresa Parlamentului român în 11 mai (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

"Pe data de 9 mai preşedintele Româniein doreşte să adreseze Parlamentului un mesaj cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la proclamarea independenţei României şi cu ocazia Zilei Europei", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis adresase saptămâna trecută o solicitare în acest sens Birourilor Permanente Reunite. De asemenea, pe 11 mai, preşedintele Comisiei Europene va fi prezent la Bucureşti, cu ocazia împlinirii a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

"Pe data de 11 mai, va rosti în Parlamentul României o alocuţiune preşedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker, alocuţiune intitulată «Viitorul Europei». Prezenţa domniei sale este ocazionată de împlinirea a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană", a mai spus Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici