Juncker şi Tusk l-au felicitat pe Grindeanu pentru numirea în funcţia de premier al României: ”Aşteptăm continuarea trendului pozitiv din România în privinţa unei guvernări stabile”

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, l-au felicitat pe Sorin Grindeanu pentru numirea în funcţia de prim-ministru al României.

685 afișări
Imaginea articolului Juncker şi Tusk l-au felicitat pe Grindeanu pentru numirea în funcţia de premier al României: ”Aşteptăm continuarea trendului pozitiv din România în privinţa unei guvernări stabile”

Juncker şi Tusk l-au felicitat pe Grindeanu pentru numirea în funcţia de premier al României: ”Aşteptăm continuarea trendului pozitiv din România în privinţa unei guvernări stabile”

Într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, Jean-Claude Juncker vorbeşte despre continuarea trendului pozitiv din România în ceea ce priveşte o guvernare stabilă, creştere economică şi un sistem de justiţie independent care să susţină luptă anticorupţie.

"Acesta este un moment crucial pentru România şi Uniunea Europeană. Aşteptăm continuarea trendului pozitiv din România în privinţa unei guvernări stabile, a unei creşteri economice solide, creşterii productivităţii, a ridicării nivelului de trai şi a unui sistem judiciar independent care să susţină lupta împotriva corupţie", se afirmă în mesajul postat de Juncker.

"Într-un moment în care ne confruntăm cu multe provocări, contribuţia responsabilă şi constructivă a României în sensul găsirii unor soluţii europene comune şi menţinerea unităţii europene va rămâne esenţială pentru prosperitatea şi securitatea cetăţenilor noştri", a comentat Donald Tusk, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Consiliului European.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici